Stoffering

Meubelatelier

Een bank op maat, met een vulling die voldoet aan een specifiek zitcomfort, of een antieke stoel opnieuw stofferen? Alles is mogelijk in onze stoffeerderij. Wilt u iets speciaals? wij kunnen het voor u ontwerpen en maken. In het meubelatelier wordt nog op ambachtelijke wijze gewerkt. Passie en vakmanschap zijn ingrediënten die ook in dit bedrijf terug te vinden zijn. Met onze uitgebreide internationale stoffen collectie bieden we een ruime keuze voor iedere stijl en uitstraling.

Vloeren

Damme interieur beschikt over een zeer uitgebreide collectie vloerbedekking.  De vloerbedekking wordt geplaatst door gespecialiseerde stoffeerders, waarbij ieder soort tapijt conform een specifieke verlegmethode wordt gelegd. Naast tapijt heeft Damme interieur een ruim assortiment in houten vloeren en parket. U krijgt vakkundig advies bij de keuze van de juiste vloer en kleursamenstelling. Van strak geschuurde houten planken tot verouderd visgraat parket met een geleefde uitstraling. In onze portfolio ziet u bij de diverse projecten een aantal voorbeelden van verschillende mogelijkheden. Mocht de voorkeur uitgaan naar natuursteen of keramische tegels, dan kunnen wij u prachtige samples laten zien.

Raamaankleding

Gordijnen en blinds zijn belangrijke sfeerbepalers in uw interieur. In de showroom biedt onze internationale stoffencollectie een riante keuze qua textuur en dessin. Afhankelijk van het interieur wordt gekozen voor gordijnen op roedes, of juist op een rails, zeilringen, of vlinderplooi.  De voering en afwerking wordt bepaald  aan de hand van de textuur en de gewenste uitstraling van het gordijn. Bij ons gordijnatelier wordt met uiterste precisie aan het gewenste resultaat gewerkt.

Interieur betimmering

Maatwerk wordt geleverd op het gebied van inbouwkasten, bibliotheekkasten, tv- en werkplek oplossingen, badkamer meubels etc. Wij maken voor u een ontwerp naar wens. Houtsoort en afwerking wordt besproken, waarna een offerte wordt aangevraagd. Damme interieur werkt nauw samen met een meubelmakerij waar vakmanschap en kwaliteit de norm is.