Over ons

Al meer dan 90 jaar ervaring met interieur  

Onze passie voor interieurontwerp zit letterlijk in de genen. Opa Damme legde met zijn meubelstoffeerderij in 1924 het fundament voor onze huidige diensten. Een echte ondernemer met hart voor zijn klanten. We zijn bijna een eeuw verder, maar passie, kwaliteit en ambacht zijn nog altijd onze sleutelwoorden.

Het kernteam

Tim Damme

“Een goed interieur is als een comfortabel maatpak. Als je na een lange werkdag thuis op de bank ploft moeten er geen elementen zijn waar je je aan stoort. Alles moet kloppen. Wij kunnen de klant helpen om zijn of haar woonwens te vertalen in een interieurontwerp. Mensen kunnen daar zelf erg tegenop zien, maar onze ideeën maken ze net zo enthousiast als wij. Dat is mooi om te zien.”

Tanneke van As

“Als ik een huis binnenkom, zit ik al snel vol inspiratie en wil ik het liefst meteen aan de slag. Dat is de diepe passie die ik heb voor dit vak en wat volgens veel klanten aanstekelijk is. Ik wil met een interieurontwerp graag een basis leggen waaraan de klant persoonlijke dingen toe kan voegen. Een interieur maken dat voelt als een warme deken.”

Harry Damme

“Sinds ik de zaak in 1975 overnam is er veel veranderd op het gebied van interieur. Inmiddels staat Tim aan het roer, maar het blijft een ontzettend leuk vak waar ik graag mijn ervaring en kennis in stop. Mooie dingen maken, daar blijf ik het voor doen. Er komen nog zoveel geweldige projecten voorbij. Ook de betrokkenheid en het enthousiasme van het team is geweldig.”