Interieurontwerp

Een goed interieurontwerp begint bij een sterke basis. Die basis leggen wij voor u. We werken volgens een stappenplan waar u nauw bij betrokken wordt.

Stap 1: inventariseren

Allereerst horen we graag wat uw plannen en wensen zijn. Wat is de huidige situatie en waar wilt u naartoe? We bespreken de mogelijkheden en wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis. Daar kunnen we de ruimtes bekijken, foto’s maken, en vooral goed observeren wat uw unieke smaak is. Dat nemen we vanzelfsprekend mee in de stijl van het interieurontwerp. 

Stap 2: ontwerpen

Als het beeld helder is duiken we onze ontwerpstudio in. We creëren, bedenken, kneden en schaven alle plannen tot een uitgelezen interieurontwerp. We maken een projectplan inclusief handgetekende ontwerpen van uw woning. 

Stap 3: presenteren

Als het af is nodigen we u uit in onze ontwerpstudio te Oud-Beijerland (gelegen in de prachtige Hoeksche Waard). We leggen de plannen en opties voor, inclusief de gekozen stoffen, prints en stalen. Zo krijgt u een compleet beeld van uw nieuwe interieur. Met elkaar zetten we de puntjes op de i. Pas als het plan volledig naar uw zin is gaan we daadwerkelijk aan de slag. 

Hier kunt u voorbeelden zien van interieurprojecten die we volgens bovenstaande ontwerpmethode hebben gerealiseerd.