Interni Edition

Interni ontwerpt en fabriceert unieke design tafels, fauteuils, stoelen en lampen. Het bedrijf is gevestigd in Brussel (België). Het hele team van Interni wordt gedreven door een gedeelde passie: design is cultuur en vakmanschap, vakmanschap is een garantie voor de kwaliteit en duurzaamheid van design. Er is een bepaalde vaardigheid voor nodig, een die niet het voorrecht is van iedereen, om lijnen terug te brengen naar hun essentie om de schoonheid en kwaliteit van de materialen naar voren te brengen.

B&B Italia Tufty Time sofa
B&B Italia Husk

Design & ambacht

De ontwerpers van Interni benaderen het hout, de steen, het metaal en de stoffen die ze bewerken met de delicatesse en het respect dat ze verdienen. De collecties danken hun succes uiteindelijk aan de goochelarij van de meubelmakers en ambachtslieden.

Om uw huis de elegantie te geven die het verdient, heeft Interni enkele van de beste beschikbare houtsoorten geselecteerd, zoals zebrano, ebbenhout en palissander, samen met verschillende afwerkingen van eiken of bamboe. Deze nobele materialen, evenals de gebruikte stoffen, brengen de soberheid en verfijning van Interni’s design naar voren.

Het tijdloze karakter, de kwaliteit en de schoonheid van de materialen, gecombineerd met de puurheid van de lijnen, geven elk stuk een uitzonderlijk gevoel. Het hele assortiment kan tevens op maat worden aangepast aan de hand van uw specifieke wensen.

Website leverancier: klik hier