Interieurontwerp Rotterdam

Ontwerpen is onze grootste passie. We willen een tijdloos interieur creëren dat voelt als een warme jas. Persoonlijk en op maat gemaakt – alleen dan hebben we van uw huis een thuis gemaakt. Hoe groot of klein het project ook is, we duiken er vol overgave in.

Interieurontwerp is maatwerk. Met onze eigen ontwerpstudio en meubelstoffeerderij maken we alles exact passend voor uw woning. Ook badkamers, keukens en tuinmeubelen kunnen wij verzorgen. We bieden alles onder één dak, stuk voor stuk verzorgd door vakmensen. Zodat we u op alle mogelijke manieren van dienst kunnen zijn. We zijn uw specialist in het ontwerpen van luxe interieurs in de regio Rotterdam.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Showroom

Nieuwsgierig naar ons? Stap dan vrijblijvend binnen in onze showroom in Oud-Beijerland (15 minuten rijden vanaf Rotterdam). Hier vindt u uiteenlopende stijlkamers ter inspiratie. Hier tonen we u graag onze collectie design meubels. De stijlkamers worden regelmatig gerestyled volgens de laatste trends. Neem meteen een kijkje in onze ontwerpstudio vol stoffen, prints en stalen. Als u advies wil staan we altijd klaar om met u mee te denken, zodat u naar huis gaat met een hoofd vol nieuwe ideeën.

Het team

Damme Interieur bestaat uit drie interieurspecialisten met een gemeenschappelijke deler: onze tomeloze passie voor interieurontwerp. De roots van ons familiebedrijf liggen in de regio Rotterdam. We bieden creativiteit, kennis, vakmanschap en meer dan 90 jaar ervaring. U biedt ons de ideale gelegenheid om onze bevlogenheid te tonen. Maak nu een afspraak om uw woonwensen te inventariseren.
Tim Damme
Tim Damme
Tanneke van As
Tanneke van As
Harry Damme
Harry Damme