Giorgetti

Design uit Brianza

De traditie van Giorgetti gaat terug tot meer dan 100 jaar geleden, toen het zijn activiteit begon in Brianza. De producten vervaardigd door Giorgetti zijn een goed voorbeeld van Made and Manufactured in Italië. Van ontwerp, creativiteit en stijl tot de daadwerkelijke productie, het hele productieproces wordt volledig in Italië gemaakt door hooggekwalificeerd personeel met grote vaardigheden in de meubelsector. Giorgetti-producten zijn functioneel en gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen en zijn gemaakt met milieuvriendelijke efficiënte technologieën. De ambachtelijke productie Made in Italy overtreft de logica van het standaardproduct en garandeert een hoog niveau van productaanpassing.

B&B Italia Ray

Innovatie & ambacht

Dankzij de innovatieve machines die worden gebruikt bij de productie van de Giorgetti-collecties, kan het hout worden gevormd met respect voor de aard ervan en wordt een absolute precisie in de details gegarandeerd. Tel daar het onvervangbare werk van de ambachtslieden bij op en je hebt Giorgetti-producten die de allure bezitten van unieke handgemaakte stukken. 

Kwaliteit

Op de hele productielijn worden strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd. Tijdens hun bewerking worden de grondstoffen bij elke stap aan grondige kwaliteits- en prestatietests onderworpen. Het eindproduct ondergaat een nauwkeurige prestatietest en er wordt een even grondige vergelijkingstest uitgevoerd met het oorspronkelijke ontwerp.

B&B Italia Tufty Time sofa
B&B Italia Husk

Progetti lijn

Progetti is een fauteuil met een sterk herkenbare uitstraling, die dankzij het vernieuwende en frisse design een icoon is geworden voor Giorgetti. Het heeft ongebruikelijke armleuningen in Pau Ferro, een kostbaar hout met een roodachtige kleur, waarvan het idee afkomstig is van een elegant handvat van een antieke wandelstok. De arm in Pau Ferro is een van de esthetische elementen die deze fauteuil onderscheiden van alle andere. Dit Braziliaanse hout is niet vervormend, zeldzaam en bijna net zo kostbaar als ebbenhout. Progetti is ook verkrijgbaar in tuigleer, nobel en fijn materiaal dat de elegantie van de lijnen kan onderstrepen, alsof het een op maat gemaakte jurk is.

Dealer

Wij zijn dealer van Giorgetti en laten u graag de bijzondere meubels van de Progetti lijn zien in onze showroom.

Website leverancier: klik hier