Dall’Agnese

Italiaans design

Dall’Agnese is opgericht in 1948. Sinds die tijd heeft de productie van het Italiaanse bedrijf zich onderscheiden door kwaliteit, design en samenhang. Dall’Agnese heeft zich altijd aangepast aan verschillende huishoudelijke behoeften. Hierbij afgestemd op de laatste mode en constante evolutie van meubelstijlen. Ze staan vooral bekend om hun design zitmeubels, kasten en bedden.

B&B Italia Tufty Time sofa

Made in Italy

Dankzij de expertise van de werknemers, de technologie van de productiefaciliteiten (die een volledig Italiaanse kwaliteit garanderen), heeft ITPI het certificaat van 100% Made in Italy toegekend aan Dall’Agnese. De design meubels van Dall’Agnese worden volledig in Italië vervaardigd met Italiaanse halffabrikaten. Gebouwd met natuurlijke, eersteklas materialen, op basis van exclusieve technische tekeningen en ontwerpen. En volledig met de hand gemaakt op traditionele wijze. 

Duurzaamheid

Dall’Agnese lakken op waterbasis worden aangeduid met het Decovery-handelsmerk omdat ze de uitstoot van oplosmiddelen in de atmosfeer verminderen en worden gekenmerkt door een gebrek aan geur, waardoor de gezondheid van de gebruiker en de eindgebruiker wordt beschermd. Het bedrijf respecteert de geldende voorschriften en past de principes van het kwaliteitssysteem toe volgens de normen van ISO9001: 2015.

B&B Italia Ray

Ontwerpers

Ontwerpers zijn voor elk meubelbedrijf erg belangrijk. Ze nemen hun eigen culturele kennis en kunde mee. Om deze reden maakt Dall’Agnese gebruik van succesvolle externe architecten. Daarbij besteedt het bedrijf voortdurend aandacht aan nieuwe trends, maar ook aan design en technologische innovaties.

Dealer

Graag laten we u kennis maken met Dall’Agnese in onze showroom. U bent van harte welkom.

Website leverancier: klik hier