B&B Italia

B&B Italia werd in 1966 opgericht in Italië door de familie Busnelli. Sinds die tijd drukt B&B Italia haar stempel op de internationale design trends. Veelal met vooruitstrevende en iconische meubelontwerpen. Sinds 1966 zijn er meer dan 1000 design meubels ontworpen (inclusief prototypes). Zoals o.a de Tufty time sofa, Up armchair, Charles sofa en de Husk collectie.

B&B Italia Tufty Time sofa
B&B Italia Husk

Design meubels

B&B Italia werkt nauw samen met internationale top designers, waaronder Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud, Monica Armanii, Vincent van Duysen en Paolo Piva.

Kwaliteit, creativiteit en innovatie staan altijd centraal in de bedrijfsfilosofie. Zo heeft het bedrijf een revolutionaire techniek van spuitgieten ontwikkeld. Hierbij worden de meubels opgevuld met een speciaal schuim dat zorgt voor een zeer comfortabele zit.

Samenwerking

De meubels zijn zeer luxueus afgewerkt. De designs zijn gracieus en vooruitstrevend en kennen liefhebbers over de hele wereld. De B&B design meubels sluiten naadloos aan bij onze luxe interieur ontwerpen. Onze samenwerking met B&B Italia is begonnen 2014 en is zeer succesvol gebleken.

Wij nodigen u uit om in onze showroom in Oud-Beijerland de meubels van B&B Italia te ervaren. We voeren meubels uit de volgende B&B Italia collecties: Home, Maxalto en Outdoor.

B&B Italia Ray

Website leverancier: klik hier